Om Avrina 

Hundeinteressert har jeg mer og mindre vært hele mitt liv så og si. Andres hunder begynte jeg å låne fra jeg var 10 år.Og da mener jeg ikke at jeg gikk 5 minutters turer med dem i nabolaget mitt i bånd - nei jeg gikk timesvis lange skogsturer med dem - løse. De fulgte meg stort sett som var det mine egne - aldri noe problem.Mine barndoms 4bente venner var med et vorsteher unntak pudler - hovedsakelig mellom faktisk.

Jeg fikk kennelnavn allerede i 1989 - det måtte bare bli Avrina etter min kjære gode gamle Rina som du nå finner under engler. Jeg søkte først om Dorina som jo er en fin blanding av henne og meg, men det var dessverre opptatt - i Danmark visstnok.
Så da ble det Avrina istedet.Men tragisk nok ble det aldri noen kull registrert på Avrina etter gamle Rina - det ble aldri noen valper *av Rina* -- men til gjengjeld bærer alle valper født her i huset navnet Avrina som et hederlig minne etter henne.

Jeg vil ikke akkurat si at jeg har noe *kjøkkenoppdrett* - nei stueoppdrett er det jeg har, for samtlige av mine kull blir født og oppvokst i stua vår, og med det maks preget og sosialisert på barn, voksne, hunder og katter.

Jeg er så heldig å jobbe hjemmefra, og det gir meg god anledning til å bruke en god del av min tid på mine 4bente venner, og især er det en stor fordel når jeg har valpekull i huset.

Her i huset teller vi nå 7 hunder ( Storpuddel Dora, mellompuddel Cindy og dvergpuddel Viola samt Fiona kineser med sine døtre Maja Melis og Salome )Og de 6 kattene Shana Sofie og Peder henholdsvis Cornish Rex og halvrex Siameseren Hermine og Sphynxen Sabriel og Don Sphynxen Tigridie samt meg selv og på delt omsorg med deres far - også mine to døtre Matilde og Maria som dog tilbringer mer av sin tid hos deres far og ikke minst i stallen hos sine elskede hester - enn her da.

Som synes her på hjemmesiden, har jeg også 2 hunder til utenom de som bor her hjemme.Det er Linda, datter til Dora og Lotta kineser, datter til Wilma som begge er ute på for.

Vi holder til i en vertikaltdelt tomannsbolig fredlig beliggende i Oslo - stor nok til oss, og med en egen liten inngjerdet tomt vi og de 4bente har stor glede av.


 
 
 
 
Norsk English
Twobarks Design