Helsestatistikk for Chinese Crested Avrina. 

Samtlige kineserkull sjekkes for både PL og KCS ved 1 års alder, og jeg oppmuntrer eiere til å øyelyse dem også.Her på denne siden er min intensjon å kun legge ut hunder som *har et eller annet* enten det er bittfeil, testikkelmangel en sykdom eller noe annet.


Chinese Crested som har bittfeil ;

Herman Houdini Avrina

Marbella Menuette Avrina

Unika Ultinette Avrina


Chinese Crested med testikkelfeil ;

Peder Pamfilius Avrina


Chinese Crested som har fått påvist Patella Luxasjon ;


Jasmin Julie Avrina har grad 1 på begge knær.

Jade Josephine Avrina har grad 1 på et kne.

Pascal Palantino Avrina har grad 1 på et kne.Chinese Crested som har fått påvist KCS ;


Jasmin Julie Avrina

Melis Mariamirakel Avrina

Melvin Manato Avrina

Og dessverre så eies Melvin Manato av en totalt useriøs oppdretter som gir inntrykk av å være det motsatte på hjemmesiden sin. Romeo som han kalles, har blitt anvendt hele 3 ganger i avel til tross for at han er syk - og den eneste grunnen til at han er brukt såpass mange ganger, er for at de eier han selv og derved sparer penger på å anvende egen hannhund selv om han altså er syk !!!

Hjemmesiden heter La Luna dyrehjem og kennelnavnet valpene registreres på er Moonlight Little. Jeg anbefaler absolutt ingen mennesker å kjøpe noen CC derifra !!!!

Meg omtaler dette mennesket også på en svært lite flatterende måte, og jeg har hittil latt være å skrive noe om det her, men nå klarer jeg ikke å sitte på hendene mine lengre.

Jeg har angret mang en gang på at jeg solgte henne hund i det hele tatt etterat jeg så hvordan det gikk - men hun er flink til å lure mennesker som kommer i hennes vei fordi hun er veltalende og kan snakke for seg.

Jeg kan ikke få understreket nok hvor lei jeg er meg for at en liten Fiona sønn altså havnet der og blir brukt i avl flere ganger selvom han har diagnosen kcs.Undis Unaluna Avrina

Urian Undomiel Avrina


Avrina CC med temperamentsfeil ;


Jade Josephine ble omplassert fra sin eier grunnet at hun utviklet aggressiv atferd. Hun bet flere mennesker i ulike situasjoner innen eier til slutt kapitulerte.Avrinahunder med annen sykdom / defekt.


Panter Palisander Avrina er født med en ganske så markant og synlig haleknekk.


Rhea Rosita Avrina er født med en meget sjelden feil - (ifølge øyespesialist Bergsjø er det omtrent 1 av en million eller færre som rammes av dette) - på øyet med en skinnfille under øyet og manglende øyekant på høyre øye. Det er verken farlig eller arvelig, og hun lider ingen nød med å ha det slik.
Hun plages overhodet ikke selv. Men hun er under observasjon, og øyespesialist vil ikke gjøre noe før hun er helt ferdig utvokst. Man må bruke lupe for å se ordentelig hvordan det ser ut.


Ulrik Umberto som kom til denne verden med sine 36 gram og medfødt pulmonal stenose av alvorlig grad. Han fikk likevel oppleve et eget hjem og levde et kort men lykkelig liv sammen med sin søster hos Ann Cecilie i Sandefjord innen han fikk forlate den lille kroppen sin 23.09.09.

Wendy Wanaya født 31.03.10. fikk sovne stille og fredfullt inn hos vet.Ølstad 3.05.10. da det ble konstatert at hun hadde spiserørsbrokk.

Broren hennes Wicke William Avrina er født med helt normalt fungerende øreganger og hørsel, men formen på ørene er langtifra som den skal være, og de er i tillegg svært lavt ansatt. Av disse årsaker ble han solgt til redusert pris, selv om feilen i praksis kun er for *kosmetisk* å regne og overhodet ikke noe han selv plages med.


 
 
 
 
Norsk English
Twobarks Design