D kullet (05.11.2012)

De kom til verden 5.11.12. og det var mirakuløst nok hele 12 stk små kineserbarn i den store sprengte magen til Maja.

Jeg hadde ventet hele natten på at første valpen skulle titte fra, men da så intet hadde skjedd etter en lang våkenatt ringte jeg Ølstad og forberedte han på at jeg nok måtte ta turen dit og mulig snitte.

Vannet gikk ca 05.15- 05.20 tiden.

06.41 og fremdeles ingen valp - da hadde jeg ringt PJ første gang.

Visatt oss i bilen Maja og jeg og da jeg hadde kommet ca til Furuset hørte jeg klynking fra baksetet og da var det ikke annet å gjøre enn å snu.

Jeeg måtte selvsagt bare kjøre og kunne ikke snu meg overhodet, så hvem som hadde kommet fikk jeg først se vel hjemme i garasjen igjen.

Og det viste seg å være vesle Daria.

Om henne skrev jeg på face ;

Mørkebrun nydelig veldig godt naken nakenjente ble født i bilen på vei til P.J. så jeg snudde da og kjørte hjem igjen. At det var nettopp en vakker mørk nakenjente så jeg imidlertid ikke før jeg hadde parkert i garasjen og kunne plukke henne frem.

(Hun så mao mørkebrun ut som nyfødt. enere virket hun svart, for så å lysne igjen.)

Deretter kom de som perler på en snor.

Den andre som ble født var Lerche - Donna Domenique Avrina - det skjedde 09.30.

Om henne skrev jeg ;

Og nå 09.30. har Majpaj akkurat født ei vakker svart og hvit pufftispe.Hun er ikke tørr ennå engang. Så måtte det bare fortsette slik med fine jenter på rekke og rad

(og klokken 09.35. ble tredje født, jeg skrev som følger ; Og nå 5 minutter etter den forrige jenta ankom en puffjente til. Denne gangen en lekker creme og hvit en.Det er iallefall den fargen hun ser ut til å ha foreløpig. Lys er hun iallefall. Men hun levde dessverre ikke opp, men falt fra i løpet av den første uken)

Klokken 09.42 altså bare 8 minutter senere - kom vesle Diablo til verden - Dennis Diablo Avrina heter han.

Om han skrev jeg ; Og nå klokken 09.42. ankom det en nydelig liten svart og hvit puffgutt.


Klokken 09.55. var det Dina sin tur til å komme til verden. Eller Divine Dorina Avrina som hun heter på stamtavlen. Om henne skrev jeg ; Og nå 09.55. ankom femtemann. Og hun gav meg tårer i øynene for det var nemlig en lys liten nakenjente som jeg inderlig håper at blir mahogny lik sin mormor Fiona.


Klokken 10.15. kom sjettemann til verden - en kliss svart naken liten hannhund som dessverre heller ikke overlevde de første 14 dagene.

Men klokken 10.19. kom pluggen til verden - nr. 7. og den aller største i kullet som heter Dante Danubis Avrina, og han er den største valpen jeg noensinne har hatt i et kull.

Merk at han kom kun 4 minutter etter den sjette !!!

Så her går det jammen unna. Og det er helt sikkert en nummer 8 der også skrev jeg.

Og nummer 8 var den eneste som var dødfødt i kullet - nemlig en liten svart og hvit puffgutt til.

De andre tre jeg mistet falt fra etterhvert.


Har aldri hatt så mange kineservalper i et kull før, og hun er jo som sagt ikke ferdigvalpet ennå. Himmel og pannekake !!!! Noterte jeg på face.

Og nr. 9 som kom etter den dødfødte var enda en liten nakengutt.

Jeg noterte ; Og nr. 9 var ei lita svart nakengutt. Kvikk og fin.Han kom ca 11.10.

Men han falt dessverre også av lasset underveis - så de tre jeg mistet underveis var ei lys pufffjente og 2 svarte nakeengutter.


Altså 8 levende til nå. Og Maja sitt siste kull blir definitivt et uforglemmelig et noterte jeg klokken 10.25.


Så var det Luna sin tur til å ankomme. Diva Damaja Avrina. Jeg noterte ; Den sist ankomne som egentlig er nr. 10 men levende nr. 9 var ei vakker brunaktig lita nakenjente.Hun kom ca 11.20.

Og jeg noterte ; Heldigvis begynner hun å bli godt slunken nå, men jeg utelukker ikke at det er enda en til der inne. Selv om det for min del er mer enn nok som det allerede er.


Nestemann ut var Dandy Daniel Avrina ; Nå har nr. 10 levendefødte ankommet.Det er en liten puffgutt. Og egentlig er det jo nr. 11. Herregud. Han ankom klokken 12.04.


Og så voila er det Thea sin tur ; Hun ankom kun 2 minutter etter Dandy Daniel og jeg noterte ; To minutter senere ankom faenmeg nr. 12. Eller levendefødte nr. 11.Det var også en lys og vakker liten nakenfrøken.


Sølvi Elisabrth Pettersen kommenterte ; Jeg gir meg ende over! På tide å sette propp i a ;-)


Det var mao 8 stk som levde opp i dette kullet hvorav 7 stk flyttet ut til nye gode hjem og bare Thea ble igjen her hos meg - nemlig Dora Dorthea Avrina.


Foreldrene»Se kullets stamtavle

 

Valpene

 
 
 
 
Norsk English
Twobarks Design